Bygninger

Skolens bygninger og faciliteter

Bygninger
Skolens bygninger og faciliteter

Afd. Aunslev har 6 almindelige klasselokaler og et selvstændigt børnehaveklasselokale.
 Af faglokaler råder skolen over
  • Hjemkundskabslokale
  • Sløjdlokale.
  • Multisal
  • Musik/dramalokale
  • Pædagogisk Servicecenter .
  • Natur/teknik
  • Billedkunst og
  • Håndarbejdslokale
Grundskolens SFO har selvstændigt lokale.

Afd. Ullerslev

Afd. Ullerslev har 25 almindelige klasselokaler og 2 selvstændige børnehaveklasselokaler.

Af faglokaler råder skolen over
  • Hjemkundskabslokale
  • Sløjdlokale.
  • Multisal
  • Musik/dramalokale
  • Pædagogisk Servicecenter .
  • Natur/teknik
  • Billedkunst
  • Håndarbejde
  • Fysik
Grundskolens SFO har lokalefællesskab med indskolingen.
Elevernes skolemøbler
Skolen råder over indstillige møbler til alle klasser.
Skolen har glæde af de lokaler, der er bygget i tilknytning til kulturhusdelen med nyt integreret bibliotek og kulturhus. Ligeledes er renovering af omklædning samt etablering af nye læreromklædningsrum blevet til gavn for skolen. Der er bygget et nyt klasselokale og i hver kam er der nu et stort klaselokale, almindelige klasselokaler og grupperum.
Kontorerne er ombygget og moderniseret.
Musik har fået deres eget "musikhus".

Der er 2 haller og gymnastiksal tilknyttet skolen. Motionscenter, som er en del af Ullerslev Kultur -og idrætscenter er under samme tag. Udendørs er der boldbaner, tennisbaner, beachvolley og atletikfaciliteter.

Skolevejens trafiksikkerhed